ЗАБРАВИХТЕ ДЕТАЙЛИТЕ СИ?

ВЪНШНА РЕКЛАМА

Външната реклама помага на всеки бизнес да привлече бъдещи клиенти. Предимствата ù са доста разнообразни, но можем да ги сведем до няколко групи:

1. Увеличава времето за представяне

Външната реклама предоставя 24-часова публичност за обществеността. Знаците на рекламата, материалите и средствата на този вид реклама не са периодични или временни, а по-скоро постоянни и последователни.

Рекламата винаги се създава, за да се види от възможно най-много хора, независимо през коя част на денонощието. Други средства като печатните издания, телевизиите и радиата, са спорадични и моментни, поради което и резултатите, които дават не могат да бъдат много трайни.

2. Голяма гъвкавост

Друг ключов елемент от външната реклама е, че може да се изберат местата, където тя да бъде позиционирана така, че да е най-ефективна. Например, фирма, която е специализирана в производството или дистрибуцията на храни, би могла да постави свой билборд в близост до пазар.Друг пример може да бъде някой нов клуб, който да постави своя реклама в близост до някой ресторант или друг такъв тип заведение, за да представи на вечерящите там хора възможност за забавление след вечеря. Същите тези реклами, може да бъдат пропуснати от целевата аудитория, когато се пускат по радиото или се публикуват по вестниците.

3.Висока ефективност

Външната реклама определено е много ефективна. В действителност, никой друг вид реклама не достига до максимален брой потенциални клиенти, толкова често и то на относително ниска цена. Тя генерира повторение на експозицията и е добър метод за поддържане на вашата марка в светлината на прожекторите.

4. Икономичност

Външната реклама предоставя по-евтин вариант на реклама на вашите услуги и продукти. Този специфичен вид на рекламните разходи е по-малък от тези, свързани с реклама в телевизия, радио или печатни издания. Допълнително предимство е, че фирмите за външна реклама работят с други фирми за реклама по медиите, за да създадат в крайна сметка високо ефективни рекламни кампании.

5.Ослепителност на рекламите

Новите технологии, които сега са достъпни, могат да създадат изключително грабващи вниманието реклами. Всъщност, рекламите вече са интерактивни; има възможност за показване на няколко различни реклами едновременно в един билборд.

Независимо от това, външната реклама привлича само около две-три секунди вниманието на човек, което не може да бъде достатъчно време, за да се предаде съобщение или специфично послание.

ЕЛФИ 1 - Живко Георгиев предлага външна реклама не само на територията на Шумен, но и в цялата страна.

НАГОРЕ
BulgarianEnglishFrenchGermanGreekTurkish