ЗАБРАВИХТЕ ДЕТАЙЛИТЕ СИ?

РЕКЛАМНИ СУВЕНИРИ

Сувенирите са неизменна част от рекламата дейност на всяка фирма. И въпреки че понякога на тях се гледа с пренебрежение, те всъщност са ефективен начин да рекламирате дейността си понякога дори с години, пред максимален брой хора, без да инвестирате много средства в това.

Разбира се, много е важно какви сувенири ще изберете. Истината е, че на пазара разнообразието е огромно: химикалки от всякакъв вид (от обикновени, пластмасови, до скъпи метални модели). ЕЛФИ 1 предлага огромен набор от рекламни сувенири:  Химикали, Моливи, Запалки, Тефтери, Флашки (USB палет), Часовници, Отварачки, Ключодържатели, Карти – ПВЦ (PVC), Табелки с лак, Календари пирамида от плексиглас, Сувенири, Чаши, Подложки за мишки, Магнити, Папки, Баджове, Плакети, Медали.

Съветваме клиентите си да избират не задължително луксозни, но със сигурност качествени модели, защото те се ползват от хората дълго и с удоволствие. И през цялото време пред очите на потребителите стои името и логото на рекламираната фирма Ви. Ние имаме грижата печатът да е дълготраен, устойчив и качествен.

ЕЛФИ 1 - Живко Георгиев предлага рекламни сувенири не само на територията на Шумен, но и в цялата страна.

НАГОРЕ
BulgarianEnglishFrenchGermanGreekTurkish