ЗАБРАВИХТЕ ДЕТАЙЛИТЕ СИ?

ПЕЧАТНА РЕКЛАМА

Печатна реклама се използва в рекламния бизнес. Като цяло включва отпечатването на рекламен елемент върху хартиен носител. Разделя се на две категории: Дигитален и Офсетов печат. Разликата между Дигитален и Офсетов печат е в технологията на отпечатване.

При Дигиталният печат за отпечатването се използва принтер. Изображението се обработва и подготвя за печат от компютър. Отпечатването става посредством тонер. Предимство на дигиталният печат е бързото отпечатване при малки количества.

Офсета е често използвана технология на печат като е интересно да се отбележи, че отпечатването на изображение става чрез преноса на мастилото от цилиндър с печатна плака към втори цилиндър с гумено покритие и чак след това към трети цилиндър, който пренася хартията. За отпечатването на дадено изображение първо се експонират на филм отделните цветове (CMYK – Cyan, Magenta, Yellow, Black), след това се правят плаки, които се монтират на барабани на офсетовата машина. Хартията минава през барабаните, на които има мастило със съответния цвят. Предимство на офсетовия печат е отпечатването на големи количества (тиражи), защото цената на единичната бройка на определения печатен материал намалява. Това се получава понеже определящи за цената са изготвянето на плаките, монтирането им на машината и настойките, които трябва да бъдат направени. При по-големи тиражи всичко това се прави веднъж, което е и причината за по-ниската цена на единичната бройка.

Ние можем да изработим за Вас: Визитки, Флаери, Ваучери, Билети, Брошури, Бланки, Дипляни, Етикети за опаковки, Картички и грамоти, Каталози, Папки, Плакати, Покани, Покани за кръщене и сватба, Пощенски пликове, Стикери, Формуляри, Хартиени торбички, Листчета за бележки, Менюта, Вложки за менюта, Папки за менюта, Джобни календарчета, Книгоразделители, Пирамидки за маса, Тефтери, Фактури, Ценоразписи, Некролози, Печат на салфетки, Ламиниране, Подвързване

ЕЛФИ 1 - Живко Георгиев предлага печатна реклама не само на територията на Шумен, но и в цялата страна.

НАГОРЕ
BulgarianEnglishFrenchGermanGreekTurkish