ЗАБРАВИХТЕ ДЕТАЙЛИТЕ СИ?

ВСИЧКО ЗА РЕКЛАМАТА

Можем да направим всичко в рекламата на Вашето дружество- от визитки до огромни фасадни реклами

КАКВО Е ДИГИТАЛНА РЕКЛАМА?

Дигиталната реклама е част от онлайн маркетинга. Основният канал за предаване на маркетинговите послания при нея са дигиталните устройства - компютри, лаптопи, таблети, мобилни телефони, телевизия и естествено се разпространява през интернет.

Дигиталната реклама има множество разновидности: лого, собствен сайт, текстова реклама, реклама през Google, реклама в социални медии, реклама в специализирани онлайн медии. Комуникационните инструменти, които използва, също са разнообразни: изработка на сайтове, електронни магазини, текстови карета, текстови карета в комбинация с картинка, статични и динамични банери и др. Основното предимство на интернет рекламата е възможността за таргетиране на аудиторията по разнообразни критерии, бързата ефективност, както и разнообразните инструменти за комуникация.

При дигиталната реклама могат да се изготвят и цялостни рекламни стратегии дизайнерски съгласувани с останалите рекламни канали - външна реклама, интериорна реклама, рекламни сувенири и много други.

ЕЛФИ 1 - Живко Георгиев предлага дигитална реклама не само на територията на Шумен, но и в цялата страна.

КАКВО Е ВЪНШНА РЕКЛАМА?

Външната реклама помага на всеки бизнес да привлече бъдещи клиенти. Предимствата ù са доста разнообразни, но можем да ги сведем до няколко групи:

1. Увеличава времето за представяне

Външната реклама предоставя 24-часова публичност за обществеността. Знаците на рекламата, материалите и средствата на този вид реклама не са периодични или временни, а по-скоро постоянни и последователни. Рекламата винаги се създава, за да се види от възможно най-много хора, независимо през коя част на денонощието. Други средства като печатните издания, телевизиите и радиата, са спорадични и моментни, поради което и резултатите, които дават не могат да бъдат много трайни.

2. Голяма гъвкавост

Друг ключов елемент от външната реклама е, че може да се изберат местата, където тя да бъде позиционирана така, че да е най-ефективна. Например, фирма, която е специализирана в производството или дистрибуцията на храни, би могла да постави свой билборд в близост до пазар. Друг пример може да бъде някой нов клуб, който да постави своя реклама в близост до някой ресторант или друг такъв тип заведение, за да представи на вечерящите там хора възможност за забавление след вечеря. Същите тези реклами, може да бъдат пропуснати от целевата аудитория, когато се пускат по радиото или се публикуват по вестниците.

3.Висока ефективност

Външната реклама определено е много ефективна. В действителност, никой друг вид реклама не достига до максимален брой потенциални клиенти, толкова често и то на относително ниска цена. Тя генерира повторение на експозицията и е добър метод за поддържане на вашата марка в светлината на прожекторите.

4. Икономичност

Външната реклама предоставя по-евтин вариант на реклама на вашите услуги и продукти. Този специфичен вид на рекламните разходи е по-малък от тези, свързани с реклама в телевизия, радио или печатни издания. Допълнително предимство е, че фирмите за външна реклама работят с други фирми за реклама по медиите, за да създадат в крайна сметка високо ефективни рекламни кампании.

5.Ослепителност на рекламите

Новите технологии, които сега са достъпни, могат да създадат изключително грабващи вниманието реклами. Всъщност, рекламите вече са интерактивни; има възможност за показване на няколко различни реклами едновременно в един билборд.

Независимо от това, външната реклама привлича само около две-три секунди вниманието на човек, което не може да бъде достатъчно време, за да се предаде съобщение или специфично послание.

ЕЛФИ 1 - Живко Георгиев предлага външна реклама не само на територията на Шумен, но и в цялата страна.

КАКВО Е ИНТЕРИОРНА РЕКЛАМА?

Интериорната  или вътрешна реклама може да се счита по-скоро за стил в помещението, отколкото за реклама. А стилът е това, което формира и утвърждава фирмения имидж, създава атмосфера на комфорт за служителите и посетителите на компанията. По тази причина е високо ценен и търсен ефект на всяко фирмено помещение.

Интериорната реклама засилва и утвърждава фирмения имидж и стил, създава комфорт и атмосфера за Вашите клиенти. Тя включва широка гама от рекламни продукти и е високо ценена и търсена в различни сектори на индустрията: офис сгради, банки, хотели, бизнес центрове, изложения, шоуруми, производствени компании и още много други.

Изработваме по индивидуален проект и различни видове надписи за рецепции, офиси, табелки за врати,  номера на стаи, на етажи, информационни и указателни табели, рекламни стелажи, тотеми, различни видове конструкции – носители на рекламни пана.

Ние предлагаме широка гама интериорни рекламни продукти:

 • Печат на фототапети
 • Печат на винили
 • Изложбени щандове
 • Изработка на катедри
 • Табелки за врати
 • Банери и постери
 • Банер стойки
 • Информационни табели и табла
 • Плексигласови поставки
 • Декоративни решетки
 • Светлинни тавани
 • Лазерно изработени полилеи
 • Печат на канава
 • Печат на картини и икони
 • Принтвани паравани
 • Изработка на стелажи
 • Табла
 • Изработка на баджове

ЕЛФИ 1 - Живко Георгиев предлага интериорна / вътрешна реклама не само на територията на Шумен, но и в цялата страна.

КАКВО Е ПЕЧАТНА РЕКЛАМА?

Печатна реклама се използва в рекламния бизнес. Като цяло включва отпечатването на рекламен елемент върху хартиен носител. Разделя се на две категории: Дигитален и Офсетов печат. Разликата между Дигитален и Офсетов печат е в технологията на отпечатване.

При Дигиталният печат за отпечатването се използва принтер. Изображението се обработва и подготвя за печат от компютър. Отпечатването става посредством тонер. Предимство на дигиталният печат е бързото отпечатване при малки количества.

Офсета е често използвана технология на печат като е интересно да се отбележи, че отпечатването на изображение става чрез преноса на мастилото от цилиндър с печатна плака към втори цилиндър с гумено покритие и чак след това към трети цилиндър, който пренася хартията. За отпечатването на дадено изображение първо се експонират на филм отделните цветове (CMYK – Cyan, Magenta, Yellow, Black), след това се правят плаки, които се монтират на барабани на офсетовата машина. Хартията минава през барабаните, на които има мастило със съответния цвят. Предимство на офсетовия печат е отпечатването на големи количества (тиражи), защото цената на единичната бройка на определения печатен материал намалява. Това се получава понеже определящи за цената са изготвянето на плаките, монтирането им на машината и настойките, които трябва да бъдат направени. При по-големи тиражи всичко това се прави веднъж, което е и причината за по-ниската цена на единичната бройка.

Ние можем да изработим за Вас: Визитки, Флаери, Ваучери, Билети, Брошури, Бланки, Дипляни, Етикети за опаковки, Картички и грамоти, Каталози, Папки, Плакати, Покани, Покани за кръщене и сватба, Пощенски пликове, Стикери, Формуляри, Хартиени торбички, Листчета за бележки, Менюта, Вложки за менюта, Папки за менюта, Джобни календарчета, Книгоразделители, Пирамидки за маса, Тефтери, Фактури, Ценоразписи, Некролози, Печат на салфетки, Ламиниране, Подвързване

ЕЛФИ 1 - Живко Георгиев предлага печатна реклама не само на територията на Шумен, но и в цялата страна.

КАКВО Е АВТОМОБИЛНА РЕКЛАМА?

Днес брандирането на превозни средства е новаторски и съвременен начин за мобилна реклама на Вашия бизнес. Добрата реклама е гаранция, че ще бъдат забелязани продуктите или услугите на Вашата компания. За това автомобилната реклама (коли, бусове, камиони, автобуси и др.) е незаменима част от стратегията на фирмите за налагане на собствената търговска марка.

Автомобилната реклама е едно от най-евтините средства за реклама днес. С поставянето на рекламни фолиа върху автомобилния Ви парк, Вие си осигурявате перфектната подвижна реклама за бизнеса си. Всеизвестен е фактът, че брандираните с реклама транспортни средства привличат погледите на над 90% от хората по улиците в днешно време. Бъдете видими навсякъде, 24 часа в денонощието, като печелите клиенти, дори и когато спите.

Брандирането на автомобили може да бъде цялостно или частично в зависимост от Вашите предпочитания. В зависимост от използваните материали може да се отпечата желаната визия върху ПВЦ фолио или винил, а за увеличаване на експлоатационния срок препоръчваме да се използва ламинат. В допълнение можем да предложим и голям избор от цветни висококачествени самозалепващи се фолиа изрязани по контур.

Ние предлагаме цялостно решение за мобилната Ви реклама - дизайн и подготовка на файловете, висококачествен печат и професионален монтаж - с гаранционна поддръжка.

ЕЛФИ 1 - Живко Георгиев предлага автомобилна реклама не само на територията на Шумен, но и в цялата страна.

КАКВО СА РЕКЛАМНИТЕ СУВЕНИРИ?

Сувенирите са неизменна част от рекламата дейност на всяка фирма. И въпреки че понякога на тях се гледа с пренебрежение, те всъщност са ефективен начин да рекламирате дейността си понякога дори с години, пред максимален брой хора, без да инвестирате много средства в това.

Разбира се, много е важно какви сувенири ще изберете. Истината е, че на пазара разнообразието е огромно: химикалки от всякакъв вид (от обикновени, пластмасови, до скъпи метални модели). ЕЛФИ 1 предлага огромен набор от рекламни сувенири:  Химикали, Моливи, Запалки, Тефтери, Флашки (USB палет), Часовници, Отварачки, Ключодържатели, Карти – ПВЦ (PVC), Табелки с лак, Календари пирамида от плексиглас, Сувенири, Чаши, Подложки за мишки, Магнити, Папки, Баджове, Плакети, Медали.

Съветваме клиентите си да избират не задължително луксозни, но със сигурност качествени модели, защото те се ползват от хората дълго и с удоволствие. И през цялото време пред очите на потребителите стои името и логото на рекламираната фирма Ви. Ние имаме грижата печатът да е дълготраен, устойчив и качествен.

ЕЛФИ 1 - Живко Георгиев предлага рекламни сувенири не само на територията на Шумен, но и в цялата страна.

КАКВО СА КАЛЕНДАРИ И ТЕФТЕРИ?

Практичен подарък и ефектна реклама в едно – рекламни календари и тефтери от ЕЛФИ 1.

Основна функция на рекламните сувенири е да се запечатват в съзнанието и да извикат точната асоциация в точния момент. Това най-често става, когато вместо безлични сувенири,  подарите рекламни сувенири с ясно послание и практична полза.

Такива са календарите и тефтерите. Всеки зает човек гледа календара и планира графика си, а колкото и да е в час с новите технологии, все ще запише нещо в тефтера. При това ще поглежда датата на календара и записаното в тефтера с голямо внимание, защото това е свързано в плановете му.

Така се оказва, че колкото и прозаични да изглеждат, календарите и тефтерите могат да бъдат доста полезни подаръци и ефективни рекламни материали. Нека Вашия бранд стои постоянно и забележимо в офиса на ключовите клиенти, показващ се от календар, закачен на стената или от тефтер, поставен на бюрото.

Защо да изберете ЕЛФИ 1 - ЖИВКО ГЕОРГИЕВ ШУМЕН за дизайн на календари и тефтери?

Ще ги превърнем в ярки рекламни материали!

Изработваме календари и тефтери по индивидуален проект и ще изразим ярко Вашата марка и фирмен стил. Ето как:

 • Използваме първокачествени професионални картони, които издържат дълго време, без да променят формата и цвета си.
 • Разполагаме със специализирани  машини  и печатаме с точни, ярки и наситени цветове.
 • Подбираме точния шрифт, според големината, мащаба и общата визия на календарите и тефтерите. Всичко по тях се откроява и разчита с лекота
 • Печатaмe както в малък, така и в голям тираж. Ще постигнете разпространението, което сте планирали.
 • Използваме професионални картони с различнa дебелинa. Ще направим ефектна и луксозна корица от по-дебел картон, на която да изпъкне основното за компанията ви.
 • Ако желаете, ще приложим различни ефекти в дизайна календарите и тефтерите като:  блясък, частичен лак, релеф чрез топъл печат или преге.

Изработваме  РАБОТНИ КАЛЕНДАРИ  – едносекционни, двусекционни, три и четири секционни. Съобразяваме цветовата гама на главата и предлагаме различни цветови решения на секциите с календариума, така че да се съчетаят с вкус отделните два детайла (глава и секции). Целта е  да се получи красив печатен продукт, който с удоволствие бихте гледали цяла година. Можете да дадете свой дизайн или пък да го възложите на нас. Прозорчетата за работните календари  са в червено, синьо и зелено и има варианти за захващане с ластик или с щипка.

ЕЛФИ 1 - Живко Георгиев предлага автомобилна реклама не само на територията на Шумен, но и в цялата страна.

КАКВО Е ТЕКСТИЛНА РЕКЛАМА?

ЕЛФИ 1 предлага на своите клиенти печат върху текстил не само на територията на Шумен, но и в цяла България. Печатът върху текстил привлича силно вниманието и често се свързва с нестандартен широкоформатен печат.

Приложения на печата върху текстил

Печатът върху текстил променя пазара. С него всеки може да поръчва брандирани продукти, с които да разширява своите кампании, конференции или семинари. Освен това печатът върху текстил ви дава възможност да следвате сезонни тенденции, както и да получите лесно бързо и удобно рекламни надписи и рекламни материали, използващи техниката на печат върху текстил. От малки повърхности до по-големи като колони и стени, печатът върху текстил позволява на всеки клиент да разполага с ярки цветове и свеж и стилен дизайн на изгодни цени.

Печатът върху текстил намира приложение и във интериорния дизайн и несъмнено е един от най-ценните помощници при обзавеждането тъй като вие можете да изградите свой собствен дизайн, който да отличава офиса или дома ви и да изгражда вашия индивидуален стил, характеризиращ се с неподправеност, изисканост, ярки и отчетливи цветове. Печатът върху текстил за дома не се изчерпва само с красиви завеси. Вие можете да печатате върху огромно разнообразие от повърхности, които да превърнат дома ви в едно много уютно и специално място за вас и вашите близки. Печатът върху текстил за дома е инвестиция с добра перспектива, която ви дава творческа свобода и дълготрайни резултати.

Когато организирате събития и конференции, печатът върху текстил ще бъде ваш помощник и съюзник за успешното протичане на събитието, както и за впечатлението, което ще направите. С печата върху текстил вие можете да брандирате продукти, които да ви послужат като реклама и като презентационни форми. Текстилните колони и облицовки са лесен начин да привлечете окото на клиенти или ползватели на вашите услуги и да се докажете като успешна компания с ясен дизайн за бъдещето. Печатът върху текстил се мултифункционално средство за създаване на реклама, уют и стил.

ЕЛФИ 1 - Живко Георгиев предлага текстилна реклама и печат върху текстил не само на територията на Шумен, но и в цялата страна.

КАКВО Е ОФСЕТОВ ПЕЧАТ?

Офсетовият печат днес е най-широко разпространеният метод за печат на големи тиражи (над няколко хиляди броя). Принципът му на действие включва няколко етапа на пренос на изображението, традиционен метод с експонация на изображението от филм върху плака или по-модерен – директно от файл. Окончателното пренасяне на изображението върху хартията се извършва посредством междинен гумен офсетен цилиндър. Когато се комбинира с литографски процес на формиране на изображението за печат, той включва и плосък носител, който се омастилява само в частите, подлежащи на печат. Този носител се нарича печатна форма или плака – най-често пластина с фоточувствително покритие (като правило, пластините са изработени от алуминиеви сплави).

Така описаната технология е само за един цвят мастило. За многоцветно изображение се използват два метода – или повторение на печата поотделно за всеки цвят, или печат с многоцветна печатна машина. И двата метода се основават на разлагането на всеки използван цвят на няколко цветови компонента, например CMYK. За всяка цветна страница се изготвят набор от печатни форми, като изображението върху всяка от тях съответства на един от съставните цветове от системата CMYK. Тези пластини или се зареждат една по една в машина с един комплект валове, или едновременно при съответния вал в многоцветната машина. Най-разпространените видове многоцветни машини си имат собствени имена: двуцветна, трицветна и т.н. За осигуряване на качествен цвят при печатането се използват различни системи за контрол на базата на денситометрия, колориметрия и цветна проба.

ЕЛФИ 1 - Живко Георгиев предлага офсетов печат не само на територията на Шумен, но и в цялата страна.

ПРОДУКТИ:

КАКВО Е ДРУГА РЕКЛАМА?

Друга реклама е тази, която не може да бъде категоризирана другаде. Под друга реклама се приемат: Купи, Медали, Плакети, Печат на дискове, Пъзели с печат, Печати и други

ЕЛФИ 1 - Живко Георгиев предлага автомобилна реклама не само на територията на Шумен, но и в цялата страна.

Не знаете какво точно Ви трябва? или Нямате идея от къде да започнете? Тогава разгледайте изпълнените проекти на ЕЛФИ 1

А ние Ви очакваме в нашият Търговски офис в гр. Шумен на бул. Симеон Велики 69 за да реализираме успешният Ви проект.

НАГОРЕ
BulgarianEnglishFrenchGermanGreekTurkish