ЗАБРАВИХТЕ ДЕТАЙЛИТЕ СИ?

Изработка на Банери и постери

Категория: Интериорна реклама

Общото между банера и постера е технологията за печат – широкоформатен екосолвентен печат с фотореалистично качество. И давата продукта се ползват като рекламно информационни материали и намират приложение в интериорната и POS реклама, както и по време на изложения, семинари и конференции.
Разликата е в медиите, върху които се печата, което води и до разлики в начина за ползване.

  • Банер – основата е винил, подходящ за външни условия, необходима е рамка или подходящо място за окачване, може да се ползва многократно, може да се ползва за преградна завеса.
  • Постер – основата хартия или PVC фолио, за вътрешна употреба, необходима е стена или плоскост за залепване, за еднократна употреба, залепен върху твърда основа може да се ползва като рекламно пано.

 

Банери

Банер е общо название на категория във визуалната комуникация. Предназначен е за външна реклама, но намира приложение за презентации и изложения, както и за реклама в точка на продажба (POS). Банерите служат за промоционални кампании, за разделяне на интериорното пространство, за оформление на щандовете, за визуализиране на услугите или продуктите в точката на продажба.
Предимствата на банера са, че е преместваем. Той може да бъде прибран и използван по-късно, при това многократно и за продължителен период от време, и не се нуждае от специално изградена носеща конструкция. Банерът може да бъде окачен на колона, да бъде свободно висящ от тавана с обтяжка или да бъде поставен в снап рамка, която е монтирана на стена. Предлагаме и няколко модела мобилни стойки за банери, които можете да разгледате тук.

Постери

Представлява голям плакат с широкоформатен печат и размери от 60/90 см до 150/220 см. Мого често се ползва точно като плакат или афиш за промотиране на предстоящи събития. В POS рекламата обикновено се ползва твърд постер – плакатът е залепен върху твърда основа като плексиглас, пено PVC, мукава и др. Твърдият постер може да се ползва като мобайл (висящ от тавана) или като пано за стена. В офиси и заведения за хранене може да служи за декорация като част от интериорния дизайн. Постерите без подложки могат да бъдат поставяни в специални снап или стреч рамки или директно на стена или витрина.

Рекламна агенция ЕЛФИ 1 – Живко Георгиев може да изработи както стандартни, така и нестандартни Банери и постери бързо, професионално и не на последно място на достъпни цени за Вас. Важното е, че на предлагаме това не само за регионите в североизточна България - Шумен, Варна, Търговище, Разград, Бургас, Добрич и Русе, но и за цялата страна като лесно и бързо можете да ги получите на удобно за Вас място чрез куриер.

 

КОНТАКТИ

Централен Офис:

Адрес: гр. Шумен 9700, бул. Симеон Велики 69
Телефон: +359 890 225 255
Email: elfi1service@abv.bg

Офис Цех:

Адрес: Индустриална Зона ЗИЕНО
Телефон: +359 54 832733, +359 893 992 228
Email: elfizieno@abv.bg

Facebook: www.facebook.com/Elfi1service/
Web: www.elfi1.com

НАГОРЕ
BulgarianEnglishFrenchGermanGreekTurkish