ЗАБРАВИХТЕ ДЕТАЙЛИТЕ СИ?

Медали

Категория: Рекламни сувенири, Друга реклама

Друга реклама е тази, която не може да бъде категоризирана другаде. Под друга реклама се приемат: Купи, Медали, Плакети, Печат на дискове, Пъзели с печат, Печати и други

ЕЛФИ 1 - Живко Георгиев може да изработи за Вас:

Сувенирите са неизменна част от рекламата дейност на всяка фирма. И въпреки че понякога на тях се гледа с пренебрежение, те всъщност са ефективен начин да рекламирате дейността си понякога дори с години, пред максимален брой хора, без да инвестирате много средства в това.

Разбира се, много е важно какви сувенири ще изберете. Истината е, че на пазара разнообразието е огромно: химикалки от всякакъв вид (от обикновени, пластмасови, до скъпи метални модели). ЕЛФИ 1 предлага огромен набор от рекламни сувенири:  Химикали, Моливи, Запалки, Тефтери, Флашки (USB палет), Часовници, Отварачки, Ключодържатели, Карти – ПВЦ (PVC), Табелки с лак, Календари пирамида от плексиглас, Сувенири, Чаши, Подложки за мишки, Магнити, Папки, Баджове, Плакети, Медали.

Съветваме клиентите си да избират не задължително луксозни, но със сигурност качествени модели, защото те се ползват от хората дълго и с удоволствие. И през цялото време пред очите на потребителите стои името и логото на рекламираната фирма Ви. Ние имаме грижата печатът да е дълготраен, устойчив и качествен.

Рекламна агенция ЕЛФИ 1 – Живко Георгиев може да изработи както стандартни, така и нестандартни Купи, Медали, Плакети, Печат на дискове, Пъзели с печат, Печати и много други стандартни и нестандартни рекламни материали бързо, професионално и не на последно място на достъпни цени за Вас. Важното е, че ние предлагаме това не само за регионите в североизточна България - Шумен, Варна, Търговище, Разград, Бургас, Добрич и Русе, но и за цялата страна като лесно и бързо можете да ги получите на удобно за Вас място чрез куриер.

КОНТАКТИ

Централен Офис:

Адрес: гр. Шумен 9700, бул. Симеон Велики 69
Телефон: +359 890 225 255
Email: elfi1service@abv.bg

Офис Цех:

Адрес: Индустриална Зона ЗИЕНО
Телефон: +359 54 832733, +359 893 992 228
Email: elfizieno@abv.bg

Facebook: www.facebook.com/Elfi1service/
Web: www.elfi1.com

НАГОРЕ
BulgarianEnglishFrenchGermanGreekTurkish