ЗАБРАВИХТЕ ДЕТАЙЛИТЕ СИ?

Печат на брезенти на превозни средства

Категория: Автомобилна реклама, Тенти и покривала

ЕЛФИ 1 - Живко Георгиев произвежда и монтира пълна гама от покривала за товарни автомобили - ТИР брезенти,които биха могли да бъдат изпълнени и с широкоформатен дигитален печат. Използваните материали са с гарантирано качество на производителя и широк цветови спектър.

Покривалата за товарни автомобили се изработват от широка гама PVC брезенти с различни грамажи и разцветки. Предлагаме на нашите клиенти и изработка от пожароустойчиво изпълнени брезенти. Извършваме и надписване според изискванията на клиента.

Брандирането на камиони и бусове, чрез поставяне на подходящия брезент ги превръща в движеща се реклама, от който можете да извлечете множество предимства. Вие вече плащате застраховка, пътен данък, поддръжка и гориво, затова добро решение е да се доверите на брандирането на автомобили, за да направите така, че те да плащат за самите себе си. Брандирането на автомобили е услуга, която ще допринесе за вашия оборот с най-рентабилната реклама, която може да се купи. Или просто казано – брандирането на автомобили е като да имате огромен търговски екип, работещ отдадено за вашия бизнес 24/7.

Рекламна агенция ЕЛФИ 1 – Живко Георгиев може да изработи и напечата брезенти за камиони, автобуси, бусове, автомобили, мотори, велосипеди, таксита, учебни коли и др. бързо, професионално и не на последно място на достъпни цени за Вас. Важното е, че на предлагаме това не само за регионите в североизточна България - Шумен, Варна, Търговище, Разград, Бургас, Добрич и Русе, но и за цялата страна.

КОНТАКТИ

Централен Офис:

Адрес: гр. Шумен 9700, бул. Симеон Велики 69
Телефон: +359 890 225 255
Email: elfi1service@abv.bg

Офис Цех:

Адрес: Индустриална Зона ЗИЕНО
Телефон: +359 54 832733, +359 893 992 228
Email: elfizieno@abv.bg

Facebook: www.facebook.com/Elfi1service/
Web: www.elfi1.com

НАГОРЕ
BulgarianEnglishFrenchGermanGreekTurkish