ЗАБРАВИХТЕ ДЕТАЙЛИТЕ СИ?

Противоударно фолио

Категория: Автомобилна реклама

Ако имате нужда от качествен и гарантиран монтаж на противоударно фолио на автомобили или фолио за затъмняване на стъкла може да се обърнете към ЕЛФИ 1 - Живко Георгиев на територията на цялата страна.
Ние сме обучени и имаме опит за работа със специфичните материали и противоударно фолио. Използваме правилните инструменти, аксесоари и технология, за да гарантираме качествено и трайно залепване на автомобилното фолио.

Нашите професионалисти ще обгрижат целия процес по брандирането и облепяне с противоударно фолио – от оразмеряване и изготвянето на чертеж, през предложения за дизайна, до самото отпечатване и облепяне на транспортното средство.

Рекламна агенция ЕЛФИ 1 – Живко Георгиев може да облепи с противоударно фолио камиони, автобуси, бусове, автомобили, мотори, велосипеди, таксита, учебни коли и др. бързо, професионално и не на последно място на достъпни цени за Вас. Важното е, че на предлагаме това не само за регионите в североизточна България - Шумен, Варна, Търговище, Разград, Бургас, Добрич и Русе, но и за цялата страна.

КОНТАКТИ

Централен Офис:

Адрес: гр. Шумен 9700, бул. Симеон Велики 69
Телефон: +359 890 225 255
Email: elfi1service@abv.bg

Офис Цех:

Адрес: Индустриална Зона ЗИЕНО
Телефон: +359 54 832733, +359 893 992 228
Email: elfizieno@abv.bg

Facebook: www.facebook.com/Elfi1service/
Web: www.elfi1.com

НАГОРЕ
BulgarianEnglishFrenchGermanGreekTurkish