ЗАБРАВИХТЕ ДЕТАЙЛИТЕ СИ?

Брандиране на автобуси и камиони

Категория: Автомобилна реклама

Ние от ЕЛФИ 1 - Service - Живко Георгиев извършваме цялостно или частично брандиране на транспортни средства - Камиони, автобуси, бусове, автомобили, мотори, велосипеди, таксита, учебни коли и др. Материалите, които използваме са плътни, еластични и специално създадени за ползите на транспортната реклама - автомобилно фолио, светлоотразително фолио, противоудърно фолио, перфофолио, ламинат, специализирано фолио и други. Тези тясно специализирани материали са ефикасни при брандиране на неправилни страни и кривини, имат висока издръжливост срещу неблагоприятните климатични влияния и дълъг период на експлоатация. Всички напечатани материали, предвидени за брандиране на превозни средства, са устойчиви на слънчеви и UV лъчи, сняг, дъжд, почистване с автокозметични препарати.

Нашите професионалисти ще обгрижат целия процес по брандирането – от оразмеряване и изготвянето на чертеж, през предложения за дизайна, до самото отпечатване и облепяне на транспортното средство.

Брандирането на камиони, автобуси, бусове, автомобили, мотори, велосипеди, таксита, учебни коли и др. ги превръща в движеща се реклама, от който можете да извлечете множество предимства. Вие вече плащате застраховка, пътен данък, поддръжка и гориво, затова добро решение е да се доверите на брандирането на автомобили, за да направите така, че те да плащат за самите себе си. Брандирането на автомобили е услуга, която ще допринесе за вашия оборот с най-рентабилната реклама, която може да се купи. Или просто казано – брандирането на автомобили е като да имате огромен търговски екип, работещ отдадено за вашия бизнес 24/7.

Избирайки да се доверите на брандирането на камиони, автобуси, бусове, автомобили, мотори, велосипеди, таксита, учебни коли и др. на ЕЛФИ 1, вие си осигурявате отлично проектирана графика за вашия автомобил, ван, камион, автобус или ремарке. С брандирането на автомобили вие ще привлечете много нови клиенти и ще генерирате огромна информираност за вашата марка или за услугите, които предлагате. Но не забравяйте, че при брандирането на автомобили ключът към успеха е добре проектираната, впечатляваща графика. Онова което изберете да проектирате като марка и детайли трябва да е визуално приятно, с умерен баланс между цвят, позициониране и текст.

Освен цялостно брандиране на камиони, автобуси, бусове, автомобили, мотори, велосипеди, таксита, учебни коли и др. ние от ЕЛФИ 1 предлагаме и частично брандиране на автомобили. То може да бъде еднакво ефективно като цялостното в зависимост от вашата марка и общия дизайн. Частичното брандиране на автомобили ще ви спести пари и ще ви донесе завидни резултати. Частичното брандиране на автомобили е един от най-предпочитаните варианти за подвижна реклама, който ще ви донесе множество позитиви.

Рекламна агенция ЕЛФИ 1 – Живко Георгиев може да брандира камиони, автобуси, бусове, автомобили, мотори, велосипеди, таксита, учебни коли и др. бързо, професионално и не на последно място на достъпни цени за Вас. Важното е, че на предлагаме това не само за регионите в североизточна България - Шумен, Варна, Търговище, Разград, Бургас, Добрич и Русе, но и за цялата страна.

КОНТАКТИ

Централен Офис:

Адрес: гр. Шумен 9700, бул. Симеон Велики 69
Телефон: +359 890 225 255
Email: elfi1service@abv.bg

Офис Цех:

Адрес: Индустриална Зона ЗИЕНО
Телефон: +359 54 832733, +359 893 992 228
Email: elfizieno@abv.bg

Facebook: www.facebook.com/Elfi1service/
Web: www.elfi1.com

НАГОРЕ
BulgarianEnglishFrenchGermanGreekTurkish