ЗАБРАВИХТЕ ДЕТАЙЛИТЕ СИ?

Изработка на банери за сайтове

Категория: Дигитална реклама

Банерът е графично изображение с рекламен характер. Банерите служат за привличане на потенциални клиенти или за формиране на имидж. Имат определен размер и служат за хипервръзка.

Уеб-банерът е рекламен формат разпространяван по World Wide Web. Този вид онлайн реклама се вгражда в уеб страници и представлява графично изображение аналогично на рекламното каре в пресата и често включващо анимирани елементи, както и хипертекстови връзки към други уеб сайтове.

Традиционните банери са представлявали графични изображения във формат GIF или JPEG. Изображенията в тях са били както статични, така и анимирани (във формат GIF ефектът на движение се постига чрез редуване на няколко изображения).

По-новите банери се правят чрез технологиите Flash или Java. За разлика от традиционните, използващи растерна графика, тези банери използват векторна графика, което позволява да се постигнат анимационни ефекти при малък размер на банера. Освен това, Flash-банерите дават възможност да се използват звукови ефекти, което повишава ефективността на банера като рекламен носител в сравнение с традиционните.

Важно е Вашият банер дизайн да бъде изработен от графичен дизайнер, тъй като професионалният му поглед е свързан с подбора на цветове, съчетаване на шрифтове и символи така, че да впечатли не един човек, а цяла група от хора и да ги направи Ваши потенциални клиенти, а Рекламна агенция ЕЛФИ 1 – Живко Георгиев може да извърши бързо и професионално това за Вас.

КОНТАКТИ

Централен Офис:

Адрес: гр. Шумен 9700, бул. Симеон Велики 69
Телефон: +359 890 225 255
Email: elfi1service@abv.bg

Офис Цех:

Адрес: Индустриална Зона ЗИЕНО
Телефон: +359 54 832733, +359 893 992 228
Email: elfizieno@abv.bg

Facebook: www.facebook.com/Elfi1service/
Web: www.elfi1.com

НАГОРЕ
BulgarianEnglishFrenchGermanGreekTurkish