ЗАБРАВИХТЕ ДЕТАЙЛИТЕ СИ?

Изработка на фирмено лого

Категория: Дигитална реклама

За да изградите запомняща се корпоративна идентичност Ви е необходимо подходящо за Вашият бизнес лого, съобразено както с Вашите предпочитания, така и с актуалните тенденциите в бранд дизайна.

При изграждането на лого дизайн се съобразяваме с цветовите предпочитания на клиента, сферата на дейност, емблематични текстови и графични символи, характерни за съответния бранш.

Фирменото лого трябва да е лесно за разпознаване и запомняне от клиентите, както и трябва да се възпроизвежда лесно и върху различни по големина рекламни материали – от фирмени химикалки и визитки до сайтове и билборди.

Поради тези причини е препоръчително да се използват по-малък брой цветове и символи с по-опростена форма, което е и важен фактор за определяне на оптимална цена и поддържане на високо качество при всички Ваши рекламни материали.

Важно е корпоративният лого дизайн да бъде изработен от графичен дизайнер, тъй като професионалният му поглед е свързан с подбора на цветове, съчетаване на шрифтове и символи така, че да впечатли не един човек, а цяла група от хора и да ги направи Ваши потенциални клиенти, а Рекламна агенция ЕЛФИ 1 – Живко Георгиев може да извърши бързо и професионално това за Вас.

КОНТАКТИ

Централен Офис:

Адрес: гр. Шумен 9700, бул. Симеон Велики 69
Телефон: +359 890 225 255
Email: elfi1service@abv.bg

Офис Цех:

Адрес: Индустриална Зона ЗИЕНО
Телефон: +359 54 832733, +359 893 992 228
Email: elfizieno@abv.bg

Facebook: www.facebook.com/Elfi1service/
Web: www.elfi1.com

НАГОРЕ
BulgarianEnglishFrenchGermanGreekTurkish