ЗАБРАВИХТЕ ДЕТАЙЛИТЕ СИ?

ТЕНТИ

Категория: ТЕНТИ И ПОКРИВАЛА

ЕЛФИ 1 - Живко Георгиев е един от най-опитните производители на ТИР покривала, сенници, тенти, мембрани, ветроустойчиви завеси, пана и редица други нестандартни продукти, изработени от хидрофобиран текстил и двойно промазан PVC плат.

Изработваме покривала с всякакво предназначение – за завдения, за лодки, за тирове и камиони, за всичко, което имате идея да покриете. Предимствата на произвежданите от нас изделия са безупречният професионализъм, вложен в тях, стилният дизайн, отличното качество, високата функционалност и гаранцията, че в продължение на години употребата им ще бъде напълно безпроблемна.

ЕЛФИ 1 - Живко Георгиев може да напечата избран от Вас дизайн, като постави логото и слогънът Ви. Изключително важно е, че дължим на ефикасното съчетание на проверени във времето технически решения и иновативен и модерен дизайн.

ЕЛФИ 1 - Живко Георгиев предлага:

Рекламна агенция ЕЛФИ 1 – Живко Георгиев може да изработи както стандартни, така и нестандартни ТИР покривала, сенници, тенти, мембрани, ветроустойчиви завеси, пана и редица други нестандартни продукти, бързо, професионално и не на последно място на достъпни цени за Вас. Важното е, че ние предлагаме това не само за регионите в североизточна България - Шумен, Варна, Търговище, Разград, Бургас, Добрич и Русе, но и за цялата страна като лесно и бързо можете да ги получите на удобно за Вас място чрез куриер.

КОНТАКТИ

Централен Офис:

Адрес: гр. Шумен 9700, бул. Симеон Велики 69
Телефон: +359 890 225 255
Email: elfi1service@abv.bg

Офис Цех:

Адрес: Индустриална Зона ЗИЕНО
Телефон: +359 54 832733, +359 893 992 228
Email: elfizieno@abv.bg

Facebook: www.facebook.com/Elfi1service/
Web: www.elfi1.com

НАГОРЕ
BulgarianEnglishFrenchGermanGreekTurkish