ЗАБРАВИХТЕ ДЕТАЙЛИТЕ СИ?

Изработка на пирамиди за маса

Категория: Печатна реклама

Печатна реклама се използва в рекламния бизнес и като цяло включва отпечатването на рекламен елемент върху хартиен носител. Разделя се на две категории: Дигитален и Офсетов печат. Разликата между Дигитален и Офсетов печат е в технологията на отпечатване.

При Дигиталният печат за отпечатването се използва принтер. Изображението се обработва и подготвя за печат от компютър. Отпечатването става посредством тонер. Предимство на дигиталният печат е бързото отпечатване при малки количества.

Предимство на офсетовия печат е отпечатването на големи количества (тиражи), защото цената на единичната бройка на определения печатен материал намалява. Това се получава понеже определящи за цената са изготвянето на плаките, монтирането им на машината и настойките, които трябва да бъдат направени. При по-големи тиражи всичко това се прави веднъж, което е и причината за по-ниската цена на единичната бройка.

Печатната реклама е най-традиционната форма и може би най-използваната. Тя е лесно изпълнима чрез съвременните технологии и е много въздействаща, когато дизайнът е професионално направен. След определяне на цел и бюджет трябва да преминете към избора на подходящото печатно издание, а ЕЛФИ 1 - Живко Георгиев може да изработи за Вас и Вашият бизнес:

Една от най-често срещаните печатни реклами, които бизнес клиентите ни поръчват и са неизменни в новогодишните корпоративни рекламни подаръци са:

Рекламна агенция ЕЛФИ 1 – Живко Георгиев може да изработи както стандартни, така и нестандартни Визитки, Флаери, Ваучери, Билети, Брошури, Бланки, Дипляни, Етикети за опаковки, Картички и грамоти, Каталози, Папки, Плакати, Покани, Покани за кръщене и сватба, Пощенски пликове, Стикери, Формуляри, Хартиени торбички, Листчета за бележки, Менюта, Вложки за менюта, Папки за менюта, Джобни календарчета, Книгоразделители, Пирамидки за маса, Тефтери, Фактури, Ценоразписи, Некролози, Печат на салфетки, Ламиниране, Подвързване бързо, професионално и не на последно място на достъпни цени за Вас. Важното е, че ние предлагаме това не само за регионите в североизточна България - Шумен, Варна, Търговище, Разград, Бургас, Добрич и Русе, но и за цялата страна като лесно и бързо можете да ги получите на удобно за Вас място чрез куриер.

КОНТАКТИ

Централен Офис:

Адрес: гр. Шумен 9700, бул. Симеон Велики 69
Телефон: +359 890 225 255
Email: elfi1service@abv.bg

Офис Цех:

Адрес: Индустриална Зона ЗИЕНО
Телефон: +359 54 832733, +359 893 992 228
Email: elfizieno@abv.bg

Facebook: www.facebook.com/Elfi1service/
Web: www.elfi1.com

НАГОРЕ
BulgarianEnglishFrenchGermanGreekTurkish