ЗАБРАВИХТЕ ДЕТАЙЛИТЕ СИ?

Изработка на стелажи

Категория: Интериорна реклама

Интериорната реклама или още наречена вътрешна реклама може да се счита както за  стил във Вашите помещения (офис, магазин, изложбена площ, зала за преговори, дом, заведение, супермаркет, салон за красота, и други), така и важна част на рекламата и популяризирането на бранда Ви.

Ние можем да предложим за Вашия бизнес широка гама интериорни рекламни продукти:

Важна информация за интериорната реклама:

Информативна реклама:

Често интериорната реклама освен да създава стил и уют има и функцията да информира Вашите потенциални клиенти. Такъв тип реклама са : Изложбени щандове, Изработка на катедри, Табелки за врати, Банери и постери, Банер стойки, Информационни табели и табла, Плексигласови поставки, Печат на канава, Принтвани паравани, Табла, Изработка на баджове

Акцент и стил, без аналог

Когато Вашият бизнес е свързан с ресторантьорството, хотелиерството или търговията вероятно искате бизнес обектът да е уникален и неповторим със запомнящ се дизайн. Това обаче не може да се постигне ако си закупите продукти по калъп от някоя верига за строителни материали. Елфи 1 – Живко Георгиев може да гарантира, че вашият дизайн е неповторим и уникален чрез изработката на: Печат на фототапети, Печат на винили, Изложбени щандове, Изработка на катедри, Табелки за врати, Банери и постери, Банер стойки, Декоративни решетки, Светлинни тавани, Лазерно изработени полилеи, Печат на канава, Печат на картини и икони, Принтвани паравани, Изработка на стелажи

Подвижните рекламни продукти са страхотен тренд за тази година

Към вътрешното оформление на пространството спадат и подвижните рекламни продукти. Това са снап рамки за окачване, подвижни табели за поставяне на пода или рекламни дисплеи.  Те са изработват от различни материали в зависимост от  конкретиката на дейността, към която са ориентирани. Съдържанието им може да се подменя, когато настъпи промяна в цени и нови или промоционални продукти. Затова те са подходящ помощник на всяко интериорно решение, което трябва да е актуално при бързо променящи се обстоятелства. За да се получи една рекламна стратегия по най-добрия начин, външната и вътрешна реклама трябва да си сътрудничат. Това означава да са в един и същи стил, който се налага от външното рекламно оформление до вътрешното декориране на фирмената сграда.

Рекламна агенция ЕЛФИ 1 – Живко Георгиев може да изработи широка гама от продукти за интериорна / вътрешна реклама на Вашият търговски обект, офис, производствено помещение, бензиностанция, хотел, хостел, магазин, шоурим площи, спортна зала, фитнес, кафене, ресторант, дискотека, лекарски кабинет и всякакъв друг вид обект, който се нуждае от реклама и популяризиране бързо, професионално и не на последно място на атрактивна цена за Вас. Важното е, че на предлагаме това не само за регионите в североизточна България - Шумен, Варна, Търговище, Разград, Бургас, Добрич и Русе, но и за цялата страна.

КОНТАКТИ

Централен Офис:

Адрес: гр. Шумен 9700, бул. Симеон Велики 69
Телефон: +359 890 225 255
Email: elfi1service@abv.bg

Офис Цех:

Адрес: Индустриална Зона ЗИЕНО
Телефон: +359 54 832733, +359 893 992 228
Email: elfizieno@abv.bg

Facebook: www.facebook.com/Elfi1service/
Web: www.elfi1.com

НАГОРЕ
BulgarianEnglishFrenchGermanGreekTurkish