ЗАБРАВИХТЕ ДЕТАЙЛИТЕ СИ?

Отварачки

Категория: Рекламни сувенири

Сувенирите са неизменна част от рекламата дейност на всяка фирма. И въпреки че понякога на тях се гледа с пренебрежение, те всъщност са ефективен начин да рекламирате дейността си понякога дори с години, пред максимален брой хора, без да инвестирате много средства в това.

Разбира се, много е важно какви сувенири ще изберете. Истината е, че на пазара разнообразието е огромно: химикалки от всякакъв вид (от обикновени, пластмасови, до скъпи метални модели). ЕЛФИ 1 предлага огромен набор от рекламни сувенири:  Химикали, Моливи, Запалки, Тефтери, Флашки (USB палет), Часовници, Отварачки, Ключодържатели, Карти – ПВЦ (PVC), Табелки с лак, Календари пирамида от плексиглас, Сувенири, Чаши, Подложки за мишки, Магнити, Папки, Баджове, Плакети, Медали.

Съветваме клиентите си да избират не задължително луксозни, но със сигурност качествени модели, защото те се ползват от хората дълго и с удоволствие. И през цялото време пред очите на потребителите стои името и логото на рекламираната фирма Ви. Ние имаме грижата печатът да е дълготраен, устойчив и качествен.

ЕЛФИ 1 - Живко Георгиев може да изработи рекламни сувенири за Вашите фирмени партита, годишнини и коледни кампании:

Рекламна агенция ЕЛФИ 1 – Живко Георгиев може да изработи както стандартни, така и нестандартни Химикали, Моливи, Запалки, Тефтери, Флашки, Часовници, Отварачки, Ключодържатели, Карти – ПВЦ (PVC), Табелки с лак, Календари пирамида от плексиглас, Сувенири, Чаши, Подложки за мишки, Магнити, Папки, Баджове, Плакети, Медали и много други рекламни подаръци бързо, професионално и не на последно място на достъпни цени за Вас. Важното е, че ние предлагаме това не само за регионите в североизточна България - Шумен, Варна, Търговище, Разград, Бургас, Добрич и Русе, но и за цялата страна като лесно и бързо можете да ги получите на удобно за Вас място чрез куриер.

КОНТАКТИ

Централен Офис:

Адрес: гр. Шумен 9700, бул. Симеон Велики 69
Телефон: +359 890 225 255
Email: elfi1service@abv.bg

Офис Цех:

Адрес: Индустриална Зона ЗИЕНО
Телефон: +359 54 832733, +359 893 992 228
Email: elfizieno@abv.bg

Facebook: www.facebook.com/Elfi1service/
Web: www.elfi1.com

НАГОРЕ
BulgarianEnglishFrenchGermanGreekTurkish